Ingredienten

2 hamburgers
2 plakken cheddar
2 el gebakken uitjes
½ komkommer
1 tomaat
2 zoetzure partysticks
2 harde bolletjes
2 el tomatenketchup
4 blaadjes kropsla
grillpan
De cheeseburger word in heel Amerika gegeten maar het was in Pasadena, Californië in 1924 dat iemand voor het eerst op het idee kwam om kaas op een hamburger te doen.

Bereiden

1.Verhit de grillpan en bak de burgers aan beide kanten 1 min. op hoog vuur. Draai het vuur laag en bak de burgers aan beide kanten nog 5 minuten tot ze gaar zijn. Leg de laatste 2 minuten de plakken cheddar op de burgers en strooi de gebakken uitjes over de kaas. Draai de burger vlak voor hij klaar is nog even kort om, en schep hem uit de pan.
2.Snij terwijl de hamburger bakt de komkommer en tomaat in plakken en de partysticks in de lengte doormidden. Snij de bolletjes open. Besmeer de onderkant met de tomatenketchup. Beleg de broodjes met de sla, augurk, komkommer, tomaat en burgers.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst