Ingredienten

4 tortilla wraps
30 gr boter
100 gr geraspte cheddar kaas
100 gr geraspte belegen kaas
Deze snack komt uit Tucson, Arizona. Het is zeker ook geschikt om te eten als voorafje aan een maaltijd. Hoe dunner de tortilla, hoe knappiger en lekkerder hij wordt.

Bereiden

1.Verwarm de oven op 180 graden en bekleed twee bakplaten met bakpapier.
2.Smeer de wraps helemaal in met boter en bak ongeveer 13 minuten tot deze bruin beginnen te kleuren.
3.Haal de wraps uit de oven en bestrooi ze met de kaas. Bak vervolgens nog ongeveer 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
4.Snij de wraps in 8 stukken en serveer direct.

Fan van Tex-Mex? Maak dan ook eens een van de andere recepten. Bekijk ze hier.
Wil je geen recept missen? Volg de Amerikaanse Keuken dan op Pinterest.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst