Ingredienten

250 ml appelsap
Slagroom
Karamelsaus
Voor de cinnamon dolce siroop:
150 gr suiker
50 gr bruine basterdsuiker
150 ml water
1 tl kaneel
½ tl vanille extract
In Amerika is de caramel apple spice het hele het hele jaar verkrijgbaar bij Starbucks, maar in de herfst is hij toch echt het lekkerst. De overgebleven siroop kan je in de koelkast bewaren. Je kan het ook gebruiken om een cinnamon dolce latte mee te maken.

Bereiden

1.Maak de siroop door alle ingrediënten hiervoor in een pan door elkaar te roeren op middelhoog vuur. Blijf roeren tot alle suiker is opgelost en laat nog een paar minuten pruttelen. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
2.Warm de appelsap op in een pan en roer één eetlepel van de siroop er doorheen tot deze is opgelost.
3.Giet de appelsap in een glas, spuit hier slagroom op en doe een beetje karamelsaus over de slagroom. Serveer direct.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst