Wil je de dressing bij dit recept ook zelf maken? Klik dan hier.


4 sneetjes wit brood | |
25 gr boter | |
4 el olijfolie | |
¼ tl knoflookpoeder | |
¼ tl zout | |
Snufje peper | |
1 krop Romaine sla | |
2 el geraspte Parmezaanse kaas | |
4 el Caesar dressing |
1. | Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwijder de korst van het brood en snij in vierkantjes. |
2. | Smelt de boter en meng deze met de olie, knoflookpoeder, peper en zout. Roer het gesneden brood door de boter en verdeel het over een bakplaat. Bak de croutons ongeveer 10 minuten tot de goudbruin worden. |
3. | Was de sla en scheur in grove stukken en doe dit samen met de Parmezaanse kaas, de dressing en de croutons in een kom. Schep de sla om tot alles bedekt is en verdeel de salade over 2 diepe borden. |
Wil je de dressing bij dit recept ook zelf maken? Klik dan hier.
Laat een reactie achter