

110 gr bevroren boter | |
325 gr zelfrijzend bakmeel | |
240 ml karnemelk | |
30 gr gesmolten boter | |
ronde uitsteekvorm 6cm | |
lekker met jam en boter |
1. | Verhit de oven voor op 250 graden. Rasp de bevroren boter en meng met het zelfrijzend bakmeel. Laat 10 minuten staan. |
2. | Voeg de karnemelk toe en roer goed door, zodat er een plakkerig deeg ontstaat. |
3. | Strooi wat meel op een werkblad en de deegbal. Rol met een deegroller het reeg uit tot 2 cm dik. Vouw het deeg dubbel en rol het deeg weer uit, herhaal dit nog 4 keer. Rol de laatste keer uit tot het deeg 1 cm dik is. Strooi wat meel op de uitsteekvorm en steek zoveel mogelijk rondjes uit. |
4. | Leg een vel pakpapier op een bakplaat en schep met een spatel de rondjes op de plaat. Bak 15 minuten in de oven tot de biscuits goudbruin zijn. Smeer ze in met de gesmolten boter. |
Laat een reactie achter