

2 tenen knoflook | |
100 ml rode wijn | |
2 entrecotes | |
Optioneel: Steak saus | |
400 gr friet | |
Peper en zout | |
Olie om in te bakken |
1. | Pers de knoflook uit en meng dit met de wijn en peper en zout. Leg de entrecotes in een schaal en giet de marinade er overheen. Wentel ze om zodat ze helemaal bedekt zijn en dek de schaal af. Zet de schaal in de koelkast en laat de marinade minimaal een uur intrekken. |
2. | Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking. |
3. | Verwarm in twee pannen wat olie. In de ene pan bak je twee spiegeleieren. Dep de entrecotes af met een stukje keukenpapier en bak ze in de andere pan ongeveer 3 minuten per kant. |
4. | Verdeel de friet over twee borden. Leg hier de entrecotes op en leg de spiegeleieren er bovenop. Serveer eventueel met wat steak saus. |
Laat een reactie achter