

1. | Meng 120 ml water en de suiker in een pan en breng op middelhoog vuur aan de kook. Laat nog 3 minuten zachtjes koken nadat alle suiker opgelost is. Pers ondertussen de limoenen uit. |
2. | Voeg 500 ml en een 80 ml van de suikersiroop toe aan het limoensap. Voeg eventueel naar smaak nog wat extra water of siroop toe, maar hou er wel rekening mee dat de bevroren limonade minder zoet smaakt. |
3. | Doe de limonade in een ovenschaal, dek deze af en zet deze in de vriezer. Roer de limonade om de paar uur even door zodat er kristallen ontstaan. Laat de limonade minstens een nacht in de vriezer staan. |
4. | Schraap met een vork over de bovenkant van de limonade zodat er sneeuw ontstaat en vul hiermee een glas. Drink direct, voordat het ijs begint te smelten. De sneeuw kan niet opnieuw ingevroren worden. |
Laat een reactie achter