Ingredienten

3 blikjes bier
4 braadworsten
1 ui
4 hot dog broodjes
Boter om in te bakken
Mosterd
Ketchup
Grillpan
‘Brat’ staat in dit gerecht bratwurst. Wij zijn gewend om ze te bakken, maar in Wisconsin koken ze ze liever eerst in bier. Daarna grill je ze nog even in een pan, maar op de barbecue kan natuurlijk ook.

Bereiden

1.Giet het bier in een pan en breng aan de kook. Leg de braadworsten in de pan en kook ze op laag vuur ongeveer 10 minuten.
2.Snij ondertussen de ui in halve ringen en bak ze in wat boter tot ze goudbruin beginnen te kleuren.
3.Verwarm de grillpan en bak hierin de braadworsten nog ongeveer 4 minuten per kant.
4.Snij de broodjes open en leg de braadworsten hierin. Schep wat uien op de worst en doe er naar smaak mosterd en ketchup op.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst