Ingredienten

1 ui
1 groene paprika
2 tenen knoflook
500 gr gezeefde tomaten
1 blik tomatenblokjes
120 ml barbecuesaus
2 el bruine basterdsuiker
1 tl uien powder
1 tl knoflookpoeder
1 tl oregano
¼ tl cayennepeper
¼ tl komijn
Peper en zout
500 gr pulled pork
400 gr spaghetti
Olie om in te bakken
In Memphis zijn ze gek op barbecue, dus het is geen verrassing dat ze een eigen draai aan spaghetti hebben gegeven met barbecuesaus en pulled pork.

Bereiden

1.Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Verwarm de olie in een hapjespan en bak een paar minuten. Pers de knoflook uit en bak kort mee.
2.Voeg de gezeefde tomaten, tomatenblokjes, barbecuesaus, suiker en alle kruiden toe aan de pan en roer goed door. Trek de pulled pork goed los en doe dit ook in de pan en roer weer door.
3.Breng de saus aan de kook en laat vervolgens afgedekt op laag vuur een half uur pruttelen.
4.Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer deze door de saus als die klaar is. Serveer direct.

Wil je de pulled pork zelf maken? Kijk dan hier.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst