

½ pakje vanille kloppudding | |
120 ml melk | |
100 gr gecondenseerde melk | |
2 bananen | |
100 ml slagroom | |
½ tl vanille extract | |
1 el suiker | |
130 gr lange vingers | |
Schaal van 20 cm |
1. | Meng de kloppudding mix met de melk en de gecondenseerde melk door elkaar. Zet dit vervolgens 5 minuten in de koelkast om stevig te laten worden. |
2. | Snij ondertussen de bananen in plakjes en klop de slagroom stijf met de vanille extract en de suiker. Schep de slagroom door de vanille pudding en roer het even door elkaar. |
3. | Verkruimel een paar lange vingers en hou dit apart. |
4. | Bedek de bodem van de schaal met een derde van de pudding. Leg hier een laag met de helft van de lange vingers op en daar weer een laag banaan. Herhaal deze drie lagen nog een keer en eindig met een laag pudding. Strooi hier de verkruimelde lange vingers overheen. |
5. | Zet de pudding zeker 2 uur in de koelkast voor je deze serveert. |
Laat een reactie achter