

200 gr suiker | |
200 gr bruine basterdsuiker | |
4 eieren | |
240 ml zonnebloemolie | |
1 tl vanille extract | |
½ tl zout | |
200 gr zelfrijzend bakmeel | |
200 gr pecannoten | |
Bakvorm of ovenschaal van 25x35cm | |
Mixer |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de bakvorm in. |
2. | Mix de suikers met de eieren, olie, vanille extract en zout goed door elkaar. Voeg vervolgens al mixend beetje bij beetje het zelfrijzende bakmeel toe. |
3. | Hak de pecannoten fijn en roer deze door het beslag. |
4. | Giet het beslag in de bakvorm en bak deze ongeveer 30 minuten in de oven tot hij goudbruin begint te kleuren. Prik er eventueel met een satéprikker in om te controleren of het pecanbrood gaar is, als de satéprikker er droog uitkomt, is hij klaar. |
5. | Laat volledig afkoelen en snij in 12 stukken. |
Laat een reactie achter