Ingredienten

1 kg vastkokende aardappelen
2 eieren
1 tl zout
150 gr zoetzure augurken
1 kleine rode ui
1 groene paprika
1 stengel bleekselderij
5 gr platte peterselie
120 gr mayonaise
60 gr mosterd
1 el rode wijnazijn
1 el citroensap
1 el extra vergine olijfolie
3 druppels tabasco
Idaho is beroemd om zijn aardappels. De aardappel is dan ook de officiële groente van de staat. Wat kan je hier beter mee maken dan een frisse salade die vooral bij een barbecue goed past.

Bereiden

1.Schil de aardappelen en kook ze in ongeveer 20 minuten in ruim water gaar. Kook de laatste 10 minuten de eieren mee.
2.Snij ondertussen de augurken in kleine blokjes en snij de rode ui, paprika, bleekselderij, jalapeño en peterselie fijn. Meng vervolgens de overige ingrediënten er doorheen.
3.Snij de aardappelen en eieren in kleine blokjes en roer door de salade.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst