Over mij

Toen ik op de middelbare school zat is mijn liefde voor de Verenigde Staten ontstaan. Ik wilde niets liever dan een uitwisselingsjaar op een echte high school. Dat is er nooit van gekomen, maar ik bleef dol op het land.

Een aantal jaar later ben ik dan toch voor het eerst naar Amerika geweest, een rondreis aan de westkust. Ik vloog met een helicopter over de Grand Canyon en waagde een gokje in Las Vegas. Ik kon niet wachten om terug te gaan. Dus een jaar later ging ik op citytrip naar New York, waar ik mijn ogen uitkeek in de vele musea en winkels.

De volgende reis liet iets langer op zich wachten en werd wederom een rondreis. Deze keer in de zuidelijke staten, waar ik mijn hart aan verloor. Dit was het Amerika waar ik op de middelbare school van droomde. Het is misschien niet het mooiste stuk van Amerika, maar wel het meest gastvrije, er is goede muziek en het eten is heerlijk.

Door de komst van mijn zoontje zit een lange vliegreis naar de Amerika er voorlopig niet in. Daarom besloot ik Amerika naar mijn eigen huis te halen door te gaan koken. En als grafisch ontwerper met een achtergrond in fotografie, kon ik het niet laten om alle recepten die ik maakte meteen vast te leggen en te delen met iedereen die ook Amerika in zijn eigen keuken wil ervaren. De barbecue recepten worden door mijn man Harold voor zijn rekening genomen.

Heb je een vraag, suggestie, of wil je gewoon iets kwijt? Stuur dan een berichtje via het formulier hieronder.

Veel kookplezier!
Lis