Eten in Palm Springs

Palm Springs is een populaire vakantiebestemming in Californië, die bekend staat om zijn warme klimaat, indrukwekkende berglandschappen en chique golfbanen en resorts. De stad heeft een rijke geschiedenis als vakantiebestemming voor de sterren en beroemdheden, wat heeft geleid tot de ontwikkeling van een aantal iconische restaurants. Naast deze trendy eetgelegenheden zijn er in de stad ook genoeg informele restaurants.

Wil je thuis eten alsof je in Palm Springs bent? Kijk dan hier voor inspiratie.

Cheeky’s

Hier kun je heerlijk ontbijten met klassieke gerechten zoals  french toast, cinnamon rolls en wafels. Bestel er vooral ook extra bacon bij, daar staan ze om bekend. Het is er vrijwel altijd druk, dus het kan zijn dat je even op een tafeltje moet wachten, maar dat is het waard.

cheekysps.com

King’s highway

De King’s highway is een retro diner zoals je hem kent van tv met tafels met bankjes en een lange bar waar je aan kan eten. Je kan ook buiten bij het zwembad zitten want het restaurant is onderdeel van het Ace Hotel. Je wordt hier omringt door hipsters, want dit restaurant heeft een hoog Instagram waardig uiterlijk.

kingshighwaydiner.com

Palm greens cafe

Als naar Palm Springs gaat, is de kans groot dat je dit doet als onderdeel van een rondreis. Waarschijnlijk is Palm Springs voorlopig dan een van de laatste plaatsen waar je makkelijk toegang hebt tot gezond eten. Bij Palm greens cafe is een makkelijke optie voor een gezonde biologisch ontbijt of lunch. Ze hebben hier smoothies, toast met hummus, salades, falafel wraps en nog veel meer.

app.palmgreenscafe.com

Sherman’s Deli & Bakery

Hier moet je heen voor de lekkerste en grootste broodjes, probeer vooral de pastrami sandwich eens. Als je niet zo’n grote eten bent, kun je ook kiezen voor de matzo ball soep, hoewel ook deze bal behoorlijk groot is. Heb je na de enorme lunch nog plek over? Ze hebben ook nog heel veel lekkere gebakjes en taart.

shermansdeli.com

Mr. Lyons Steakhouse

Dit restaurant is wat duurder dan de anderen op de lijst en de sfeer is wat formeler. Het interieur is chique en donker, maar je kan ook buiten op het terras zitten. Het is een steakhouse dus uiteraard heb je hier genoeg keuze uit vleesgerechten zoals een prime rib, filet mignon of zelfs een beef wellington. Ze hebben hier ook een ruime keuze aan cocktails.

mrlyonsps.com

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst