Eten in Orlando

Orlando in Florida, staat bekend om zijn themaparken en attracties, maar het heeft ook een culinaire scene die de moeite waard is. Als je buiten de attractieparken wil eten is er genoeg keuze aan veel uiteenlopende soorten restaurants. De Cubaanse invloed in Florida is groot en daarom vaak ook in restaurants terug te vinden. Een Cuban sandwich kan je eigenlijk niet overslaan als je deze stad bezoekt.

Wil je thuis eten alsof je in Orlando bent? Kijk dan hier voor inspiratie.

Yellow Dog Eats

Dit restaurant ligt ongeveer 15 minuten rijden uit het centrum van Orlando, in een mooie woning met een prachtige tuin waar je ook kan eten. Het is het ritje waard. Ze staan met name bekend om hun pulled pork. Daar maken ze verschillende creatieve sandwiches mee, maar ook wraps, taco’s, nacho’s en zelfs een salade. 

yellowdogeats.com

Keke’s Breakfast Cafe

Niet alleen voor een ontbijt, maar ook voor een goede brunch ga je naar Keke’s Breakfast Cafe. Deze keten is door heel Florida te vinden en in Orlando zelf zitten er al 15 vestigingen. Er is er dus altijd wel een bij in de buurt waar je heerlijke wafels, pancakes, omeletten met bacon of french toast kan eten.  

kekes.com

The Ravenous Pig

Julie and James Petraki zijn de eigenaren van The Ravenous Pig, zij zijn culinaire grootheden in Orlando en omstreken want ze hebben meerdere restaurants die het bezoeken waard zijn. Deze moderne gastropub heeft klasse en kwaliteit maar is zeker niet pretentieus. Ze staan bekend om hun charcuterie en hebben tegenwoordig ook een beer garden.

theravenouspig.com

Black Bean Deli

In Florida zijn veel Cubaanse invloeden te zien, en dat is ook het geval bij Black Bean Deli. Want dit is een Cubaans eetcafé, met gerechten als Havana pork, Cuban sandwiches en picadillo. De sfeer is er eenvoudig en je kan er makkelijk snel een hapje eten. 

blackbeandeli.com

4 Rivers Smokehouse

Voor de beste barbecue in Orlando ga je naar Rivers Smokehouse. Ze hebben veel klassiekers die je verwacht bij een barbecue restaurant, maar ook verrassingen als een  barbecue quesadilla en street taco’s. Er zijn meerdere vestigingen in Florida en in Orlando zijn er twee. 

4rsmokehouse.com

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst