Eten in Nashville

Home / Reistips / Eten in Nashville

Martin’s Bar-B-Que Joint

Als barbecue liefhebber kan je je bij Martin’s Bar-B-Que Joint uitleven, met bijvoorbeeld pulled pork of dry ribs uit hun smokers. Je bestelt aan een balie en daarna wordt het eten aan je tafel gebracht. Er hangen tv’s in het restaurant die vooral tijdens football season voor een gezellige en relaxte sfeer zorgen. Martin’s Bar-B-Que Joint heeft meerdere vestigingen in Nashville.

martinsbbqjoint.com

Three Brothers Coffee

Three Brothers Coffee is een super trendy koffiezaak. De inrichting is industrieel en artistiek, want er worden ook exposities gehouden. Je kan hier terecht voor een goed ontbijt, maar ook alleen voor een kop koffie of thee is het de moeite waard om hier heen te gaan. De mooie muurschildering is erg populair en is een goede achtergrond voor vakantiefoto’s.

threebroscoffee.com

Pancake Pantry

Je moet geen haast hebben als je hier wil eten, want er staat bijna altijd een rij die soms wel kan oplopen tot een uur. Maar daardoor weet je wel meteen dat de pannenkoeken wel echt goed moeten zijn. Als je op een doordeweekse dag na half elf gaat, heb je het meeste kans dat je niet lang hoeft te wachten. Je hebt keuze uit 20 verschillende smaken pannenkoeken. De karnemelk en chocolate chip pannekoeken zijn bestsellers.

thepancakepantry.com

Arnold’s Country Kitchen

Arnold’s Country Kitchen is een echt familiebedrijf. Het gebouw en de inrichting zijn heel eenvoudig maar het eten is heerlijk en is zelfs in de prijzen gevallen. Ze serveren alleen lunch, maar dit is zo veel dat je je diner over kan overslaan. Het menu is elke dag anders maar bevat altijd veel vlees.

arnoldscountrykitchen.com

Biscuit Love

In Amerika eten ze niet zo’n bescheiden ontbijt als wij in Nederland. Het meest gekozen item op de menukaart van Biscuit love is de East Nasty: biscuits met jus, kaas en gefrituurde kip. De bonuts zijn ook erg populair. Gelukkig kun je er ook lunchen. Zorg dat je vroeg komt als je de drukte wilt ontlopen. Er zijn twee vestigingen in Nashville.

biscuitlove.com

Wil je alvast in de stemming komen voor je reis naar Nashville? Probeer dan een van de volgende recepten.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst